BASQUET POBLA – PORT DE SAGUNT

Added by 19/02/2015

Amb l’objectiu de continuar encapçalant la part alta de la lliga el basquet Pobla rebia a un dels equips mes fluixos de la lliga, el Diverse de Port de Sagunt , penúltim classificat amb només tres victòries a tota la lliga.

Des del primer moment els de La Pobla van eixir a per totes i al primer quart van anotar 27 punts, un ritme atacant molt alt que els va fer descuidar la defensa i rebre 19 punts. Ja al segon quart els de Gabi Fuster van continuar amb un bon ritme d’anotació i ja amb una defensa mes forta es va començar a crear distancia al marcador, al descans la diferencia era de +16 per als de La Pobla, 45-29. El pas per vestidors no va canviar res del partit i a la represa tot va continuar igual que a la primera part, a la fi del tercer quart la distancia a favor creixia fins els 25 punts. L’últim quart va ser un tràmit a on nomes quedava saber per quants punts de diferencia seria la victòria que una setmana mes es quedava a La Pobla, al remat 85-51.

La proxima jornada nova oportunitat per a defendre el liderat amb la visita al basquet morvedre