BÁSQUET POBLA vs MONCADA

Added by 17/12/2010

L’equip de bàsquet de la Pobla no va poder guanyar al Montcada, encara que van estar a punt d’aconseguir-ho.

El marcador final reflectia la victòria del conjunt visitant per 58 a 61 un resultat molt ajustat que el conjunt local hauria pogut igualar quan quedaven només uns segons per al final del partit. Era l’últim quart de l’encontre, quedaven 10 segons i el marcador estava 58 a 60. Esta va ser l’última oportunitat que van tindre els de la Pobla per a igualar el partit: dos tirs lliures que es van fallar i que si hagueren entrat haurien forçat la pròrroga.

Però, amb esta errada els de Moncada quedaven per davant i així acabaria el partit, un encontre en el qual els de la Pobla anaren sempre per darrere en el marcador.

Els de la Pobla havien arribat a este partit com a líders de la classificació i continuen en les primeres posicions de la taula. Esta ha sigut una setmana complicada però comencen ara un altra en la que hauran de treballar de valent per afrontar el pròxim encontre.

Un partit que es jugarà el 18 de desembre contra el Beniparrell.