C.B. LA POBLA – EL PILAR

Added by 15/03/2012

L’equip del sènior masculí no va poder oferir una victòria als aficionats que dissabte anaren al pavelló d’esports. Perdien el partit 66 a 80 contra l’equip del Pilar B. Els de Jaume estan a hores d’ara classificats al lloc 13 del grup A de la lliga de sènior masculí preferent.. La diferència a la classificació, el Pilar és quart, queda molt clara des de el principi. Els locals no estigueren en cap moment còmodes dins del partit i al descans el marcador ja marcava 36 a 46 La derrota no deixa mal sabor al entrenador. El pròxim partit serà contra el Deportes Moreno del Port de Sagunt, dissabte 17 a partir de les 6 de la vesprada. En eixe partit es buscarà una victòria amb la que poder eixir dels últims llocs de la taula. Actualment són penúltims classificats amb 4 victòries i 16 derrotes.