CAMPIONS AUTONÒMICS DE KARATE

Added by 11/02/2016

El club de karate de la Pobla s’ha proclamat campió de la comunitat en la modalitat de juvenil mixt. Els de la Pobla, que acaben d’ascendir eren els més xicotets per edat però van saber imposar-se a equips amb un alt nivell. L’equip de la Pobla va passar les semifinals davant el club Carrús amb un resultat de 3 – 0. En semifinals guanyaven el Kazoku Sport per 3 a 1. La final va ser contra el vigent campió, l’equip de l’Eliana que defenia el títol aconseguit l’any passat. Els de la Pobla es van imposar de nou amb un 3 a 1. Es proclamaven així campions autonòmics i es garantien un lloc al campionat d’Espanya que se celebra el 28 de maig. L’equip de la Pobla el formen Carles Moret, Iván Real, Álvaro López, David Cabanilla, Paula Cervera i les germanes Anna i Marta Rodrigo.