CURSA BENIMÀMET XIQUETA GUANYADORA

Added by 17/12/2010

Este era el moment en que Estela Sáiz rebia la medalla com a guanyadora de la carrera popular a Benimàmet en la categoria Infantil Femení. Esta xiqueta de la Pobla ha participat en les 11 carreres que formen el Circuit Ruralcaixa. Dissabte es va celebrar l’ultima prova d’enguany en la que participaren més de 3.000 corredors en totes les categories. El recorregut, de 7.750 metres, es va celebrar pels carrers d’este barri de València i va acabar al Velòdrom Luis Puig. Estela va acabar primera de la seua categoria.

Estela Sáiz pertany al Club d’Atletisme de la Pobla de Vallbona, enguany s’ha entrenat per al circuit Ruralcaixa de carreres populars i ha acabat segona en la classificació general, però ja està pensant en la pròxima temporada.

En el circuit Ruralcaixa de Carreres Populars han participat 22 corredors del Club d’atletisme de la Pobla en les tres categories de veterà, en la de sènior masculí, a més de la d’infantil masculí i femení.