CB LA POBLA 77 – PICKEN CLARET BENIMACLET 81

Added by 24/11/2011

El Club de Bàsquet de La Pobla s’enfrontava esta setmana al Picken Claret de Benimaclet, un conjunt situat segon en la taula i que arribava al pavelló municipal imbatut. Els de La Pobla, que en esta temporada s’estrenen en preferent, arribaren a tindre avantatges importants i en alguns moments del partit es situaren amb 12 punts per endavant. L’últim quart començava amb un marcador igualat a 61 i amb deu minuts de joc per tal de llevar-li al Picken Claret el títol d’imbatut en la lliga. A tres minuts i mig per a la fi de l’encontre es quan els visitants començaren a encadenar cistelles i a ampliar l’avantatge en el marcador fins a anar-se als 77-81 que reflectia el marcador final. En els últims minuts el Picken Claret havia aconseguit capgirar el marcador més per l’ajuda externa que per mèrits propis. Els de la Pobla van sumant victòries i derrotes de dos en dos: perderen el primer i el segon encontre, guanyaren els dos següents i ara han perdut els dos últims. Partits molt complicats els de les dos últimes jornades perquè s’enfrontaven al primer i segon classificat. La pròxima setmana juguen fora de casa, s’enfrontaran al Club de Bàsquet El Pilar.