Complicada situació del primer equip del C.B La Pobla

Added by 22/04/2010

L’equip de Basquet de la Pobla encara la recta final de la lliga amb l’objectiu de mantindre la categoria. Un objectiu que cada vegada és veu més difícil. El Godella li complicava la vesprada el passat dissabte. Amb jugadors amb més altura i experiència els de Godella no tardaven en obrir una amplia diferència al marcador. La Pobla no pogué més que vore com se n’anaven a més de 20 punts un dels equips que l’acompanyen a la part baixa de la taula. Al descans el marcador mostrava 37 58 a favor dels visitants. Tot i això els de la Pobla li posaven ganes. En la segona part intensificaren el treball en defensa i a contracop aconseguiren retallar el marcador. Una diferència que aconseguien retallar en alguns moments als deu punts. Un esforç que no va ser suficient per guanyar el partit.  El resultat final 82 a 94 a favor de Godella. L’equip de la Pobla no té en esta una bona temporada. Són un conjunt jove, molts d’ells juvenils i amb poca experiència en la categoria. Un desavantatge amb que hauran de conviure el que queda de lliga. Dos partits, contra el Deni Luka Basquet esta setmana i contra el Practicas, segon a la lliga l’altra que són determinats. La pobla és ara tretzena amb 31 punts. Ha de guanyar  i depèn del resultat d’altres equip per matindre la categoria.