El primer equip del Vallbonense guanya a casa

Added by 28/01/2010

Ixia al camp de l’Atlètic Vallbonense que aplegava després de dos setmanes consecutives de derrotes. Un pessimisme que es deixava notar en la poca confiança en les possibilitat de l’equip. I als 34 segons de començar el partit el Manises confirmava este mal moment per als de la Pobla amb el primer gol. Era després d’esta treta de banda que remata el Manises i acaba dins la porteria. Un gol que donava confiança a un Manises que aplegava com a cuer a la lliga i que controlava el joc i el baló. Al minut 20 ocasió clara per als visitants que acaba fora per ben poc i que haguera pogut decantar el partit. A partir d’ací els de la Pobla recuperen el control del partit. En el minut 25, este xut de falta de Raül posava el primer gol per al Vallbonense. I 10 minuts més tard ocasió del Vallbonense acaba en penalt. L’encarregat de transformar-lo Rueda. El baló entra però l’àrbitre fa repetir el xut. Al final gol de Rueda i el 2 a 1 puja al marcador. Després de la represa el Manises torna dominar el partit. El Vallbonense busca defensar el seu avantatge que li dona la primera victòria en les tres últimes setmanes. I el joc a contracop dels de la Pobla dona resultat amb el gol de Manolo al minut 29.  Pujava al marcardor el 3 a 1 amb el que finalitzava el partit. Els de la Pobla sumen així tres punts, estan tercers a la taula classificatòria amb 33 punts i només a un punt del líder.