El Vallbonense empata davant el LLíria

Added by 21/10/2010

Partit carregat de lluita al Mas de Tous. El Vallbonense rep al Lliria, un dels que ocupa les primeres posicions de la taula classificatòria. S’espera un partit complicat i no s’equivoquen. Molt atac i també molta defensa. Els dos equips ho donen tot per arribar a la porteria contrària i transformar una jugada en gol. Durant la primera part arriben les ocasions, però tant els de Llíria com els de la Pobla no aconseguixen al gol. El que si aconseguixen, sobre tot els locals, són targetes grogues. Pocs minuts abans de finalitzar la primera part arriba el primer gol de la vesprada. L’encarregat de fer-ho es Juanito de Llíria i dona la primera alegria als visitants. No decau l’ànim dels locals que continuen donant-ho tot per remuntar el resultat. Amb l’inic de la segona part els ànims continuen dalt, també les ganes i la lluita al camp. Arriba també el primer gol per al Vallbonense. Fort és l’encarregat de tancar esta jugada. Amb l’empat al marcador arriba el penal del partit. Els de llíria tenen l’oportunitat de posar-se davant al marcador i ho aconseguixen amb este gol de Julio. No seria l’últim gol del partit. Capella aconseguia arribar de nou al empat amb este llançament.  Més igualtat difícil de trobar a un camp de futbol i els dos equips donant ho tot per no deixar d’esta forma el marcador.  Ho aconseguien. Llíria tornava a marcar durant els últims minuts. Fran feia el 2-3. I tornava a deixar als visitants per davant al marcador. Però, tot i això, els tres punts no se n’anaven fins a Llíria. Va ser gràcies a este remat de Fort que sentenciava el partit. Empat a tres com a resultat d’un encontre complicat i molt competitiu. Els dos equips sumen un punt i continuen treballant per aconseguir les millors posicions dins la taula classificatòria.