El Vallbonense guanya a casa

Added by 29/10/2009

L’Atlètic Vallbonense mostrà la seua vessant més golejadora el passat dissabte front al l’esportiu Walter Alaquàs. Un parit on els de la Pobla no demostraren una gran superioritat en el joc però si en l’encert davant la porteria. I és que els locals aprofitaven bona part de les ocasions que tenien al llarg del partit. En els primers minuts aplegava el primer gol per als de la Pobla. Amb esta curta diferència al marcador la primera part es desenvolupava amb igualtat d’oportunitats entre el Vallbonense i l’Alaquàs. I seria així fins que a pocs minuts del final de la primera part Rueda aprofitava la passada de Fort per posar el 2 a 0 al marcador. El resultat no deixava fora de joc als de l’Alaquàs que tingueren les seues ocasions durant els primers minuts de la represa. Però de nou seria el jugador del Vallbonense Rueda qui s’encarregava de augmentar encara més la diferència i posar el 3 a 0. Amb este resultat aplegava el primer gol de l’Alaquàs a pilota parada. Seria amb un gol de Juan al minut 55 després d’una treta de córner. A partir d’ací els gols aplegarien tots per part de l’equip de la Pobla. tornava a marcar Rueda el quatre a un i després Blanco tancava el marcador amb el definitiu 5 a 1.