Els veterans empaten a la penúltima jornada de lliga

Added by 10/06/2010

Els veterans de la Pobla disputaven dissabte un partit decisiu. A només dos jornades per finalitzar la lliga encara lluiten per mantenir-se en esta categoria.  Ho fan amb moltes ganes… Prova d’això este gol que aconseguia Claudio minuts abans de finalitzar la primera part de l’encontre. Un tant que feia el 2-1 en favor dels veterans de la Pobla i que els carregava de forces per a la segona part. Una segona part a la que prompte arribava un nou gol del Burjassot. Per aconseguir després un gol cadascun dels equips. Per a finalitzar un marcador de 3-3 que deixa a l’equip en la mateixa situació. Una situació que es decidirà a l’ultima jornada, arriba este dissabte i juguen fora de casa, concretament al Puig. Dins este partit vam voler conèixer la valoració de l’entrenador dels veterans. Ell reconeix la faena que fan els jugadors i també les dificultats amb que es troben. Com a reconeixement i agraïment els jugadors van voler entregar esta placa al seu entrenador. Una placa amb la que també el va voler acompanya el regidor d’esports Sebastià tamarit.