FUTBOL VETERANS

Added by 03/04/2014

L’equip de veterans de futbol ha arribat a la vint i quatrena jornada de lliga enfonsat als últims llocs de la classificació. Amb només 20 punts fruit de 5 victòries i 5 empats rebien la visita del Burjassot, quart classificat i equip que esta de ple a la lluita per l’ascens. Els de La Pobla conscients de la importància que tenen els punts a partir de ja van eixir a per totes en busca de la victòria i en la primera ocasió del parit (minut 3) Cappeto marcava el primer creuant el baló a l’eixida del porter. Primera ocasió, primer xut i primer gol, no podia començar el partit de millor manera. Encara s’haguera pogut marcar el segon amb este jugada acrobàtica de Claudio que al remat no va inquietar al porter (minut 11). El Burjassot fins a eixe moment era un espectador mes del partit però va avisar que estava dins d’ell tirant al pal este remat de cap a la treta d’un corner (minut 13). Va ser a partir d’eixe moment quan els veterans de La Pobla van desaparèixer del protagonisme del partit i el Burjassot es va fer l’ànim d’anar a per la victòria, una victoria que va començar aconseguir amb l’empat, des de quasi trenta metres en este bon llançament de falta va arribar la igualada (minut 19). La primera part no va donar mes de si, un Burjassot que amb poc havia empatat i uns veterans de La Pobla que per joc eren millors però que no podien anar-se’n als vestidors amb avantatge al marcador. A la segona part el que mes clar va quedar va ser que per a que un equip puga tindre una bona temporada ha de tindre una gran dosi de bona sort, (minut 55) el 1-2 arribaria a esta jugada a on el porter el baló se li escapa de les mans…i el tercer amb este xut de lluny a on es podia haver fet alguna cosa mes i que suposava el 1-3 (01:07:00), dos gols de diferencia i sensacions dolentes per a l’equip de Jaume Navarro, els de La Pobla veien com començaven a escapar-se tres punts a un pariti on havien començat guanyant. Javi va poder retallar distancies amb esta bona jugada individual (01:16:25) , però el baló se’n va fora. El Burjassot encara va tindre mes premi i sentencia i signa la golejada amb el quart (01:23:30), una golejada que només Ruben desprès d’una bona acció de Miguel aconseguia maquillar i deixar el marcador en 2-4. Amb esta derrota l’equip no alça el cap i continua a la part mes baixa de la classificació, coquetejant perillosament amb el descens. Este cap de setmana el partit es dels mes importants de la temporada, contra el SRK, rival directe per no baixar de categoria, moment per a demostrar el millor de l’equip, tot allo que encara no s’ha vist en la temporada.