HISTÒRICS 2-2 AT. VALLBONENSE

Added by 25/01/2016

El Vallbonense obria la segona volta del campionat de Primera Regional visitant l’Històrics de València. Duel entre dos equips de la part alta de la taula. Els de la Pobla s’avançaren al minut 13 de partit. Yeshoua es plantava davant del porter i assistia a Claudio que anotava el 0 a 1. L’Històrics empatava a punt d’arribar el descans. Però als 3 minuts de la represa tornava a avançar-se el Vallbonense. Gabi centrava al cor de l’àrea i Adrià rematava de cap aconseguint el segon gol de la vesprada. El definitiu empat a 2 arribaria en l’últim minut. El Vallbonense només aconseguia arrancar un punt i perd una posició a la taula. És ara sisè amb 26 punts després de 16 jornades, a només 3 punts del segon classificat: el Bellavista. Este cap de setmana rep al Mas de Tous al Villar.