LA POBLA 3–2 MALVA-ROSA

Added by 26/04/2012

L’equip del veterans va aconseguir una nova victòria a la lliga, esta vegada el partit disputat al Mas de Tous va ser molt disputat entre dos equips amb objectius molt diferents, el Malva-rosa volia guanyar per allargar la distancia amb el descens i els veterans per a poder continuar mirar cap endavant, exactament al tercer lloc de la classificació que és propietat de l’Estivella. Els partit es va ficar costera amunt al minut 10 per este gol de Mario. La reacció no es va fer esperar , va ser Vicente al 23 qui va tindre la primera gran ocasió de gol de la vesprada. I el mateix Vicente 6 minuts més tard torna a perdonar l’empat. Estes eren només dos de los moltes oportunitats que tindrien els veterans en la primera part. Com a exemple esta, per tres vegades seguides el baló no vol entrar i l’empat no arribaria a pesar del domini del partit i de les ocasions. Encara augmentaria el Malva-rosa la distancia als 42 minuts, gràcies a este gol de Pons que feia el 0-2 i encenia totes les alarmes. Esglai amb paraules majúscules, un partit davant un rival assequible i un marcador al descans que obligava a fer una segona part perfecta per a remuntar. Ja en la segona part la reacció no es faria esperar. Rubén anotava el 1-2 i feia més possible la remuntada. A partir d’eixe moment el partit només tindria un color el blau i un nom, el de Claudio Monticone. Primerament empata amb este xut de falta directa i 10 minuts desprès feia pujar el 3-2 al marcador amb el que acabaria el partit. De totes maneres fins que no es xiulà la fi del partit mai està guanyat i al minut 93 el Malva-rosa deixa a tots el cos tremolant amb esta oportunitat que podria haver sigut l’empat. Finalment tres punts mes i ja són 45 en 27 jornades, l’Estivella tercer classificat i últim equip en llocs d’ascens es mante a 7 punts de distancia. La pròxima jornada visita al poliesportiu municipal de Burjassot per a jugar contra el Bolsos Tiger, novè classificat.