MINIOLIMPIADES

Added by 14/04/2011

Aplegaven amb ganes els participants de la Pobla. A punt per a la competició de les miniolimpiades que en esta tercera edició ha acollit l’Eliana.  40 xiquets i xiquetes formaven la representació de la nostra localitat. S’enfrontaven als equips de Riba-roja, l’Eliana, Villar i Vilamarxant.

Un matí de competició on l’atletisme omplia el poliesportiu. Curses o salt de llargada van ser algunes de les proves on joves esportistes de la Pobla van haver de competir i on van aconseguir bons resultats.

En la categoria prebenjamí, benjamí i infantil femení aconseguien els primers llocs. Quedaven segons en la categoria infantil masculí i cadet femení.

Un matí amb molts trofeus que aconseguia ajuntar a l’Eliana uns 200 atletes d’entre 6 i 16 anys.