Primer partit dels veterans

Added by 24/09/2011

Minut de silenci al Mas de Tous abans del primer partit de la temporada a casa. Dissabte els Veterans s’enfrontaven al FBS Iberiana després de les vacances. L’equip semblava desorientat a l’eixida al camp i la situació no va canviar en tot l’encontre. A punt de començar el partit, els visitants avisaven amb este tir llunyà i els de La Pobla semblava que no estigueren en el terreny de joc, com en esta jugada. Minut 20, Paco s’embolica ell a soles amb el baló i propicia així la jugada del que seria el 0-1 al marcador. El segon arribaria 5 minuts després, Félix intenta una passada però el baló acaba en un jugador contrari. Provocava així la jugada del 0 a 2. Més oportunitats per als visitants: esta jugada salvada in extremis en línia de gol. Per part dels de La Pobla no va haver pràcticament ocasions, tan sols en l’últim minut de la primera part Capeto va tindre una bona oportunitat amb este dispar però no va aconseguir convertir-la en gol.

Arrancava la segona part i, amb ella, esta ocasió per als veterans amb un dispar de Claudio. Dos minuts després el mateix Claudio tornava a intentar-ho a baló parat sense conseqüències. El domini va continuar en mans dels contraris que seguien assetjant la porteria local durant tota la segona part. Fins que a la fi, a un minut per acabar l’encontre els visitants sentenciaven amb el 0 a 3.

Mal començament de la lliga per als veterans en el seu primer partit a casa, el pròxim encontre serà al camp del Canó front el Llíria.