RAYO BENAGÉBER 0- 5 AT. VALLBONENSE

Added by 14/01/2016

El Vallbonense començava l’any visitant al líder destacat de la categoria, el Rayo Benagéber. Els de la Pobla feia 6 partits que no aconseguien la victòria i esta arribava de manera espectacular. 0-5 va ser el resultat final per als xics de José Luis Durá. El primer gol del partit arribaria ben prompte. Un defensa del Benagéber desviava una centrada amb les mans i el clar penal l’executava Fort col·locant el 0 a 1 al marcador. I tres minuts després de nou un defensa local s’ajudava de les mans per evitar una ocasió del Vallbonense. Deu minuts de partit i 2 penals. Fort tornava a llançar i posava el segon gol de la vesprada. I pràcticament sense temps d’assaborir els 2 gols, arribava el tercer, després d’una gran combinació dels poblans que acabava amb la centrada de Claudio i Dani anotava el 0-3. Només començar la segona part, el Vallbonense sentenciava el partit. Després de la treta d’un córner, Luis Pastor aprofitava un mal rebuig del porter i aconseguia el quart gol de la vesprada. I la golejada s’arredonia amb el cinqué. El llarguer evitava el gol de vaselina de Yeshoua, però Lucas molt atent, marcava el definitiu 0 a 5 a porta buida. El Vallbonense es col·loca cinqué a la taula amb 25 punts. Este dissabte visitarà el poliesportiu de Marxalenes per tal d’enfrontar-se l’Històrics de València.