Resultats de Bàsquet i Futbol

Added by 18/02/2010

L’Atlètic Vallbonense no aconseguia passar de l’empat el passat cap de setmana front al Monte Sion. Els de la Pobla que aplegaven com a líders front a un equip de la mitja taula disputaren un partit en el que la igualtat fou la protagonista al terreny de joc. Un partit en que els de Monste Sion aconseguien avançar-se dos vegades als de la Pobla i que al remat acabava amb un empat a tres gols. Per als de la Pobla marcava dos vegades Xusi i el tercer era de Miguel Navarro. Un empat que no acaba de ser un resultat negatiu donat que els rivals directes del Vallbonense, el Xirivella i el Vilamarxant, no han aconseguit la victòria esta setmana. La Pobla continua primera en la taula amb 40 punts. En basquet l’equip de la Pobla continua la mala ratxa que l’ha acompanyat les últimes setmanes. Esta setmana sumava una nova derrota contra la Vall d’Uixó en el partit que disputava al pavelló municipal de la Pobla.  L’equip castellonenc aplegava com a segon classificat. Tot i això la Pobla va saber contindre el partit i fins i tot el primer quart l’acabava amb 5 punts d’avantatge.  El partit es trencava als últims minuts de joc amb un equip de la Pobla molt carregat de faltes i que permetia a la Vall d’Uixó guanyar amb un marcador de 58 a 69. La Pobla ha patit 4 derrotes consecutives en els últims partits en un calendari que l’ha enfrontat als primers classificats. Ara es desena amb 21 punts i uns perseguidors cada vegada més a prop a la classificació.