Resultats esportius

Added by 04/02/2010

VALLBONENSE

El Vallbonense visitava el passat dissabte al Bétera en un partit important de cara als interessos dels de la Pobla per mantenir-se a la part alta de la classificació.  Motivació especial que es transformava en el primer gol del partit al minut 20, quan Blanco marcava el primer gol de  penalt. A partir d’ací el Vallbonense esperaria al contracop i intercanvi d’oportunitats entre els dos equips. A pocs minuts del descans l’arbirte expulsa Quico i deixa la Pobla amb 10 jugadors. En la represa nou penalt, esta vegada contra els interessos locals i amb expulsió d’Enric. Bètera transforma i l’empat puja al marcador. A pocs minuts del final un refús després d’una treta de corner permet a Xusi marcar i donar la victòria al Vallbonense. La Pobla recupera així la segona plaça a la classificació amb 36 punts, i a només un de Vilamarxant.

VETERANS

Dissabte es disputava la divuitena jornada de futbol de veterans al poliesportiu del Mas de Tous. Un partit que enfrontava els de la Pobla a l’equip Ros Logística. Dos vegades aconseguien posar-se al davant al marcador els de la Pobla. Dani marcava el primer, i després d’empatar els de Bonrepós, tornava a avançar a la Pobla amb el 2 a 1. Però el Ros Logística tornava a empatar al marcador. A pocs minuts de la mitja part l’àrbitre xiulava penalt a favor dels visitants i transformaven el tercer gol. Un penalt molt criticat des de la Pobla que qualificaven l’arbitratge de  parcial. I és que des de l’equip local s’ha protestat davant la federació l’actitud tant de l’equip visitant com un arbitratge que consideren influenciat per un Ros Logística antideportiu. La Pobla acabava amb 5 targetes i dos expulsats, Claudio i Julio Yago i dos lesionats. Al final derrota per 2 a 3 a favor de Ros Logística. Els de la Pobla són ara dotzens a la classificació amb 18 punts.

BASQUET

En basquet la Pobla rebia el líder de la classificació, el Sugesa Port de Sagunt. Un partit que als de la pobla se’ls presentava complicat, tant per la diferència de punts com per les baixes amb que aplega. I és que als locals els falten jugadors alts que es troben lesionats. Una vegada més els de la Pobla recorrien a jugador juvenils per a este partit. El primer quart els locals conseguiren contindre l’equip de Sagunt i resistir amb una diferència al marcador de només 3 punts.  Diferencia que s’amplia de manera important a mesura que avançava el joc. Els intents de defendre de la pobla xocaven contra l’encert dels jugadors als de Sagunt. Al remat marcador de 56 a 89 a favor dels saguntins. La Pobla queda així desena a la classificació amb 19 punts.