RESULTATS ESPORTIUS

Added by 19/01/2012

I anem ara amb l’habitual repàs dels resultats dels equips de la Pobla.

El Vallbonense tancava la primera volta a Regional Preferent i ho feia perdent al Mas de Tous davant el Bunyol per 1 gol a 3. Un resultat que enfonsa als de la Pobla a l’última posició de la taula amb 14 punts. Este cap de setmana juga davant el segon classificat, el Quart de Poblet.

Tampoc li anaren massa be les coses al equip juvenil a Lliga Nacional. Nova derrota, esta vegada davant el Castelló per 3 a 2. És la sisena derrota consecutiva, per tant continuen en llocs de descens amb nou punts. Este cap de setmana tindrà un dur desplaçament a Alcoi per jugar davant el segon, l’Alcoià.

I en bàsquet, també males notícies. El C.B. La Pobla punxava a casa davant un rival directe, el Benicarló, i perdia en la pròrroga per 78 a 92. Després de 12 jornades, els de la Pobla ocupen l’onzena posició amb 3 victòries. El pròxim partit no poden fallar, ja que juguen davant el cuer, el Morvedre que només té 1 victòria.