Resultats esportius de l´última jornada

Added by 11/02/2010

Bons resultat del Vallbonense el passat cap de setmana al poliesportiu del Mas de Tous. Victòria important davant el Vilamarxant, rival directe des de la Pobla en la lluita per encapçalar la taula. Una victorià que aplegava amb un gol de Rueda a la mitja hora de la primera part i que va ser suficient per que els de la Pobla es proclamaren guanyadors. Escassa diferència de gols que va fer que el Vallbonense patira fins que l’arbitre xiulà el final del partit. Amb este resultat d’1 a 0 els de la Pobla lleva el primer lloc al Vilamarxant. Ara és líder amb 39 punts i deixa amb 37 al seu rival.

Els veterans de la Pobla s’enfrontaven el passat cap de setmana al Café Bachata. Partit disputat i amb oportunitats per als dos equips que mantingueren la igualtat al terreny de joc. Igualtat que es mantingué també al marcador durant la primera part. Les baixes i les sancions amb que aplegaven els de la Pobla feien que no comptaren més que amb els 11 jugadors del damunt del camp. En la segona part el Café Bachata aprofitava les seues ocasions i marcava dos gols que li donaven la victòria. Els de la Pobla queden així onzens a la taula i amb 18 punts.

En basquet nova derrota de l’equip de la Pobla. Esta setmana davant l’Acora. L’equip curt de jugadors que tenen els locals fa que apleguen als partits justets i sense a penes banqueta.  Una situació que feia que tot i que els de la Pobla començaren guanyant el partit, el cansament es deixara notar i cada vegada s’enfonsaren més al marcador. Al final 76 a 59 a favor de l’Alcora. Els de la Pobla són ara desens amb 20 punts.