VALLBONENSE 0 – FOIOS 1

Added by 10/11/2011

Derrota del Vallbonense a casa per la mínima. El conjunt de Fragua s’enfrontava al Foios, un dels conjunts situats en la part alta de la taula classificatòria. Així i tot el conjunt poblà va eixir al camp amb la intenció de plantar cara als de Foios i en els primers minuts l’encontre va estar molt igualat. Però al quart d’hora del començament del partit va arribar la poalada d’aigua freda per al Vallbonense. Bona combinació entre els visitants Pepin i Blasco, este últim posava una gran centrada al cor de l’àrea i Juanjo rematava en el pit posant el zero a u en el marcador.
Malgrat el gol, els de La Pobla continuaven intentant-lo però sense encert de cara al gol. Amb l’avantatge dels visitants arribava la fi de la primera part.
En la represa els dos conjunts tingueren oportunitats de marcar però no aconseguiren transformar-les en gol. Amb el 0 a 1 acabava un encontre que deixa al Vallbonense prop de les posicions de descens. La pròxima setmana viatgen a Massamagrell per tal d’enfrontar-se amb el cuer de la lliga.