VALLBONENSE 0 – PATERNA 2

Added by 24/11/2011

El Vallbonense va eixir al camp amb canvis en la posició d’alguns dels seus jugadors, como la de Charles. El senegalès passava de la seua habitual posició de migcampista a jugar en punta. Era l’aposta de Fragua davant la manca de gols en l’equip.
En els primers minuts de joc el Paterna va tindre una bona oportunitat. Tello, de falta directa, estavellava el baló contra el pal de la porteria defensada per Josep. I és que la defensa del Vallbonense estava tan ben posicionada sobre el terreny de joc que l’única manera de crear oportunitats per al Paterna era a baló parat com esta ocasió. Era l’equador de la primera part i Josep detenia sense massa complicacions un altre llançament de falta de Tello. Mentrestant, els de La Pobla intentaven apropar-se a l’àrea paternera per mitjà de Charles que no semblava trobar-se molt a gust en la seua nova posició. Els paterners insistien, sempre a baló parat, però sense conseqüències. Encara que els de La Pobla també tenien les seues oportunitats com esta de Charles que va atrapar sense problemes el porter del Paterna. I així anava transcorrent una primera part molt igualada. La contundència defensiva per part del Vallbonense donaria com a conseqüència que la saga de La Pobla es carregara de targetes, situació que més tard els anava a donar problemes. La segona part va començar amb la mateixa tònica que la primera. Pot ser es va notar una major empenta dels de La Pobla, però tots els seus esforços es van vore truncats al minut 15 quan es produeix la jugada que li donaria la volta al partit. Migallo veia la segona groga i deixava l’equip amb 10. I a la treta de la falta, Tello feia el 0 a 1 per als de Paterna. En un minut el Vallbonense es quedava amb un jugador menys i per darrere en el marcador i encara anava a complicar-se més la cosa. Sis minuts després en una jugada a la contra Vaquero sentenciava al fer el 0 a 2. Amb inferioritat numèrica i el marcador en contra el Vallbonense es va vore incapaç de remuntar el partit. Un resultat que enfonsa al Vallbonense a l’última posició de la taula.