VALLBONENSE JUVENILS – ELX

Added by 10/05/2012

Els juvenils de l’Atlètic Vallbonense sumaren una nova derrota el diumenge al Mas de Tous contra un dels equips grans de la categoria l’Elx C.F., un rival que arribava com tercer classificat amb 64 punts. L’equip local va fer una nova demostració de lluita i entrega però la diferencia de joc i de físic dels alacantins va decantar el partit en forma de golejada, 1-5, que enfonsa als poblans, encara mes, a l’últim lloc de la classificació El primer dels gols del mati va arribar al 7 minut, Samu xuta des de lluny i el baló pegar primer al travesser per a desprès entrar dins la porteria, Un gran gol que obria el camí a la golejada. Vint minuts mes tard. Risú, en una mes que dubtosa posició que l’àrbitre del partit no va interpretar com a fora de joc, anotava el segon que duia una dedicació especial per a sa mare. El gran físic dels il·licitans i el bon control sobre el partit amb el que castigaren al Vallbonense feren que la primera part no tinguera més història. El partit es ficava molt complicat i no pareixia possible la remuntada de fa dos setmanes contra el Orihuela. Ja en la segona part l’equip entrenat per Manolo Grueso continuava impotent, no podia tindre el domini del baló i només li quedava pressionar el joc rival i esperar a retallar distàncies en la primera oportunitat que pogueren. Però en comptes de retallar la diferència de gols encara augmentaria. El 0-3 va ser obra de Crisi al minut 29, gol que soterrava qualsevol il·lusió de remuntada. Quatre minuts més tard Solano feia pujar al marcador el 0-4 i el mateix Solano de falta directa anotava el 0-5. A pesar de totes estes adversitats el Vallbonense no es rendeix mai i al minut 90 Jose Luis marcava el gol de l’honor. Per davant en cada queden encara tres jornades per disputar, els dos pròxims partits seran fora de casa contra el València i el Tavernes Blanques. La lliga finalitzarà al Mas de Tous el 27 de maig contra el Castelló