VALLBONENSE – L'ELIANA

redaccio
Added by 17/05/2012

Última jornada de lliga del Vallbonense al Mas de Tous i nova derrota. Els jugadors entrenats per Jonathan per absència de Fragua no pogueren oferir res nou i acabaren derrotats a un partit que se’ls posà de cara a la primera part.
Els tres punts en joc no tenien cap importància. Cap dels dos equips es jugava res i el fet de aplegar sense pressió preveia un partit obert i divertit entre dos equips sense por a perdre. Però una cosa són els plans inicials i l’altra com els jugadors es desenvolupen dins del terreny de joc. La primera part va ser de poca intensitat per part dels dos equips encara que el domini del joc corresponia al Vallbonense sense poder trobar clares ocasions de gol.
Fins el minut 34 no es mogué el marcador, Ortiz va anotar el 1-0 aprofitant-se d’una errada de la defensa grogueta i definint de forma magistral. Cinc minuts desprès esta tímida rematada que Pablo para sense problemes va ser la primera i quasi única oportunitat de l’Eliana als primers 45 minuts. Pareixia que amb poc més els tres punts serien propietat del Vallbonense. Eixe poc més és el que li falta a Rueda a un minut del descans per a encertar a rematar dins de la porteria este baló penjat al cor de l’àrea.
Quedaven pocs segons per enfilar els vestidors i arribaria la jugada que marcaria el partit, penal a favor de l’Eliana que Ricky no perdonava i deixava el partit en empat. El domini del partit i el tindre les més clares ocasions no va valdre per a res. La sort donava l’esquena i l’empat seria el primcipi d’una nova derrota que es certificaria a la segona part. Només començar, Juanvi no encerta el cara a cara amb el porter, nova oportunitat perdonada. A partir d’este moment l’Eliana agafava el domini del partit i esborrava als locals que ja no tindrien cap oportunitat de gol en tot el partit. Esta falta llançada a pocs metres de l’àrea seria el definitiu 1-2. Pablo realitza una gran parada però ja no pogué fer res als posterior remat de Rycky. El mateix Ricky, amb molta diferencia el millor jugador del partit, estigué a punt de fer el Hat-Trick en esta vaselina i col·locar el 1-3 al marcador. Eren els millors minuts dels visitants que desplegaren a baló parat el seu millor repertori de xuts. Esta falta que envien directament al travesser és una bona mostra. Les ocasions d’augmentar el marcador continuaren i la sentencia pogué arribar en esta contra en la que finalment el baló es rebutjat de l’àrea. Encara el partit donaria al Vallbonense una nova oportunitat de gol per empatar. Juanvi, molt actiu els 90 minuts, donava el baló a Fort que des de molt lluny xutava molt desviat. La cinquena victòria com a locals no va ser possible. La lliga finalitzarà este pròxim cap de setmana al Beltran Baguena contra el Club Esportiu Buñol. Desprès de dos temporades a la regional preferent, ara ja, toca planificar la pròxima temporada amb l’objectiu de l’ascens.