VALLBONENSE – LOS SILOS

Added by 03/03/2016

Jornada vint-i-dos de la lliga per al Vallbonense amb la visita al Mas de Tous del Los Silos CF. Vesprada lletja per a la practica esportiva amb el fred i el fort vent com a convidats a un partit que va deixar poc futbol i poques ocasions, i que no serà recordat mes enllà que per la duresa dels dos equips a l’hora de jugar. Els dos equips es van deixar comptes pendents a la primera volta i mes pareixia que estaven pendents de cobrar-se’ls que de fer bon futbol. La iniciativa i el pes del partit els portava el Vallbonense i Los Silos nomes aguantava al terreny de joc sense inquietar en cap moment la porteria de Josep. Hagueren de transcórrer vint-i-tres minuts de joc per a vore la primera oportunitat del partit, que va ser per al Vallbonense, poc mes va deixar la primera part a excepció d’esta parada de Cosmin que va impedir que l’1-0 pugés al marcador. La tensió es podia detectar a l’ambient del partit i la retirada als vestidors va ser una bona mostra. La segona part poc mes va oferir i va ser d’un nivell semblant a la primera les ocasions eren tímides i no creaven molt de perill per cap de les dos bandes. Uns segons 45 minuts que van ser quasi idèntics als primers , nomes va intervindré de manera seriosa Joan una vegada per a deixar a zero la seua porteria i certificar un empat que no deixava molt bon sabor de boca a un partit sense història Partit molt dur per part dels dos equips i poc de futbol a la gespa del Mas de Tous. Un empat que permet mantenir una jornada més la segona plaça de la lliga. Pròxima jornada visita al Club de futbol craks, cuer de la lliga amb l’ànim de poder continuar la ratxa actual de resultat a on els de Jose Luis Durà porten 8 partits sense caure derrotats.