VALLBONENSE – SANT MARCEL·LI

Added by 27/10/2011

Els dos equips isqueren al camp molt ben assentats en les seues posicions i així es va desenvolupar un joc molt igualat en el qual les pèrdues de baló foren una constant per part dels dos conjunts. Les oportunitats eren escasses tant per a uns com per als altres i només arribaven en jugades a baló parat En una d’elles, poc abans de la primera mitja hora de joc, Sant Marcel·lí feia una centrada de falta que cabotejava Escriche i posava el 0 – 1 al marcador per als de València. Poc els duraria l’alegria als de Sant Marcel·lí perquè dos minuts després en una jugada originada també en un tir de falta rebutjat per la barrera Adrián connectava un impressionat xut que perforava per l’escaire la porteria del Sant Marcel·li. Semblava que el partit començava a animar-se i el Sant Marcel·lí intentava sorprendre el porter de La Pobla des de mig del camp. Josep va estar atent i va desviar a córner. Amb empat a 1 arribava el final de la primera part.
En la represa, a excepció d’alguna oportunitat aïllada com esta de Sant Marcel·lí als 12 minuts de joc, o este remat de cap de Charles poc després, el partit va continuar pels mateixos camins que en la primera part. No seria fins el minut 33 quan Dani Roca aprofitava una cessió d’Adrian i espentejava la pilota al fons de la porteria visitant. Arribava així el 2 a 1 per als de La Pobla.
Era hora d’amarrar el resultat i Fragua va arreplegar a l’equip que va aguantar les envestides del conjunt rival Al Sant Marcel·lí se li posaven les coses encara més difícils amb l’expulsió d’un dels seus jugadors per esta lletja entrada a Adrián El Sant Marcel·lí amb inferioritat numèrica encara ho va intentar una vegada més, però Josep va evitar el gol de l’empat. Amb el 2 a 1 arribava la fi del partit i una victòria molt important del Vallbonense a casa.
El Vallbonense escala així posicions en la taula, s’allunya de les posicions de descens i va centrant-se més en el seu joc.
Un líder, el Utiel que des de fa 5 jornades compta com a victòries tots els seus enfrontaments.