VALLBONENSE VETERANS- EL PUIG C.E

Added by 23/10/2014

L’equip de veterans de futbol va disputar la cinquena jornada de lliga al Mas de Tous amb la defensa del lideratge com a objectiu. L’equip de Jaume Navarro arribava al partit com a líder de la lliga amb tres victòries i un empat, només tres gols en contra per 12 a favor. Excel·lents resultats per a un equip que la temporada passada va viure un calvari de mals resultats i partits per a oblidar. El rival, el Puig C.E. que amb 8 punts visitava La Pobla amb possibilitats de acabar la jornada líder en cas de victòria.

Els dos equips va eixir molt ben plantats al terreny de joc, prompte es va vore que el partit només es trencaria per xicotets detalls, xicotets detalls que arribarien de la ma dels porters, primer del del Puig que li va parar esta ma a ma a Nando quan tot pareixia que anava a ficar-se 1-0 i despres del dels veterans que va faller en ‘eixida i va col·laborar amb 0-1 , menys mal que Ruben va arribar a temp a la seua cita amb el gol este xut a l’escaire de la porteria va empatar el partit , amb l’empat arribarien el millor minuts dels locals però sense tornar a vore porta a un final de primera part ple de tensió.

El que ningú esperava era una segona part tant moguda. Els del Puig van eixir decidits i quasi empaten…però a este corner el baló es va passejar per la línia de gol sense trobar rematador . Rematador si que va trobar este contraatac de Migue que desprès de recórrer quasi tot el camp amb el baló als peus Javi marcava el 2-1 , pareixia que tot es ficava de cara, però a partir d’eixe moment les coses anaven a complicar-se. En esta jugada l’arbrit decideix expulsar a un jugador de cada equip, un 10 per a 10 que minut desprès tindria nefastes conseqüències per al veterans, ja que per culpa d’una lesió i amb els tres canvis gastats anaven a jugar els últims 15 minuts amb 9 jugadors. Als pocs minuts el Puig empataria el partit i als últims minuts en esta jugada a on la defensa es queda queta esperant el fora de joc el Puig marca el tercer i tancava el partit. Primera derrota de la temporada.

Derrota a un partit a on l’equip va continuar jugant a un bon nivell i amb una segona part plena de circumstancies en contra que van impedir, com a mínim poder empatar.

A pesar de la derrota l’equip desprès de 5 jornades ha perdut només un partit, ha empatat un i ha guanyat 3, bon inici de temporada tenint en compte la mala campanya anterior.

La pròxima jornada partit fora de casa conta el Bar Toribio, nova oportunitat de continuar sumant