VETERANS 2 – 0 ALMASSERA

Added by 24/05/2012

Últim partit de lliga dels veterans al Mas de Tous i fidels a la gran trajectòria de la segona volta partit amb victòria. 90 minuts de futbol amb poca intensitat amb només dos detalls que van decantar la balança cap al equip local. La primera part pràcticament sense oportunitats, tan sols una per cada equip. Els dos conjunts concentraven el seu joc al centre del camp i deixaven als porters com a grans espectadors del partit. Este xut que se’n va un poc desviat va ser la primera oportunitat del partit per al Almàssera. El baló agafa molt d’efecte i va directament fora. La rèplica va arribar 7 minuts desprès en esta jugada en la que Raúl xuta des de molt lluny directament al pal. Fins ací les millors oportunitats d’una primera part en la que pareixia que tants els poblans com els d’Almàssera tenien la pólvora banyada. Els jugadors anaven a vestidors sabent que no havien jugat bé i amb l’ànim de fer una segona part millor. Només haguérem d’esperar 12 minuts, en este córner Capeto rematava i movia un marcador que es resistia a deixar el 0-0. A partir d’esta jugada els veterans de la Pobla començarien a estirar línies i desplegar el seu millor joc. Vicente un dels màxims golejadors de la temporada no va tindre un partit amb moltes oportunitats, va jugar a la defensa i no de davanter, encara així va deixar bona mostra de la seua gran qualitat en esta falta que para el porter i desprès pega al travesser. Encara donaria l’Almàssera un xicotet esglai en este córner, el baló se’n va fora i no ni tan sols fa intervindre al porter. Arribava el temps de descompte i el partit encara tindria la seua acció definitiva en esta contra en la que Javi anotaria el 2-0 definitiu. Signatura perfecta a un partit i a una temporada espectacular a la que només li han falta poder aconseguir l’ascens. En la següent jornada l’equip entrenat per Jaume Navarro descansa i disputarà el seu últim partit en dos setmanes contra el Bar Torino.