VETERANS 3 – 0 SCHNEIDER ELECTRIC

redaccio
Added by 05/04/2012

Nova victòria de l’equip de veterans de futbol de la Pobla de Vallbona. El camp del Mas de Tous va rebre la visita del Schneider Electrics, un dels últims classificats de la lliga. Duel d’objectius diferents, el visitants lluiten per poder marcar diferències amb el descens i els poblans per sumar de tres en tres i poder apropar-se a la tercera plaça que els dóna l’ascens directe a la divisió d’honor. Abans de començar els jugadors guardaren un respectuós minut per l’ex-arbitre valencià Fernando Muñoz. La derrota per 3-1 la setmana anterior donava bona mostra de la igualtat de la categoria i de la necessitat d’haver d’estar els 90 minuts jugant al 100%. Als 4 minuts de partit, els locals patirien un dels pocs esglais de la vesprada en una jugada que fa intervindre a Harry per a mantindre el 0-0. La reacció no tardaria en arribar i quatre minuts desprès era Javi el que per molt poc no feia el 1-0. Primera part molt igualada amb dos equips que es respectaven molt i que només amb les pas dels minuts arribarien les ocasions de gol. Al minut 30 la jugada polèmica del partit. Un possible penal a favor dels blaus que l’àrbitre no va considerar i que va ser molt protestat pels jugadors. A falta de 5 minuts per a encarar els vestidors doble oportunitat, primerament Vicente, un dels jugadors mes destacats, no encertava a marcar i el baló aniria a córner, un córner que donaria el 1-0 els de la Pobla gràcies al remat de Claudio. Marcar a pocs minuts del descans sempre es clau i gràcies a esta jugada la primera part acabaria amb avantatge per als jugadors entrenats per Jaume Navarro.
A la segona part el partit baixa la seua intensitat amb els visitants donant per bo el 1-0 i esperant empatar en qualsevol oportunitat i els locals donant l’avantatge per suficient. Però la millor manera de poder relaxar-se i no patir per el resultat final era anotar el 2-0, el gol no es va fer esperar i als 11 minuts Javi Dominguez deixava el partit pràcticament sentenciat amb un gran gol que el recompensava per el seu bon partit. Des d’eixe moment fins al final la tranquil·litat va ser absoluta, però el porter local Paco que va substituir a Harry al descans encara tindria el seu moment de lluir-se amb esta bona parada. L’equip de veterans volia més i al 36, en esta bonica jugada personal quasi marca el tercer gol, un gol que arribaria a falta de 5 minuts per al final en esta preciosa definició de Vicente davant del porter del Schneider Electrics. Amb el 3-0 acabaria el partit que donava 3 punts mes i ja son 39 en 25 partits. A hores d’ara l’equip té ja 39 punts i és sisè classificat a 7 punts de l’Estivella que és tercer i marca el límit de la zona d’ascens. La jornada pròxima visita el camp de futbol del poliesportiu de l’Eliana, derbi comarcal, a on espera el segon classificat de la lliga l’equip de l’Eliana Sport.