LA POBLA VETERANS – L’ELIANA

redaccio
Added by 17/11/2011

Després d’uns minuts de tanteig es va notar ben prompte que els veterans es trobaven a gust en el terreny de joc. A pesar que el primer llançament entre els pals vindria a càrrec dels de L’Eliana amb este tímid llançament de Yuco que va atrapar sense problemes Juan Carlos, prompte els veterans començaren a assetjar l’àrea visitant amb tirs de falta encara que no aconseguiren perforar la porteria. Al minut 20, Nando enviava esta passada dins l’àrea a Rubén, que a la mitja volta enviava el baló fora per molt poc. Continuava la pressió dels veterans de La Pobla i minuts després, Vicente, de tir de falta directa enviava el baló al travesser. Durant tota la primera part el domini dels veterans va ser constant, però sense sort de cara al gol. Cifre li va enviar este impressionat passada des de la seua pròpia àrea a Nando, que quasi a soles davant el porter, es va escorar massa i va perdre l’oportunitat davant un d’un defensor de L’Eliana. Però el gol no arribava i ho intentaven de totes les maneres possibles. Com en esta ocasió en la qual Vicente va tractar de fer un gol olímpic però va estavellar el baló en el pal. Però com qui la busca, la troba, el mateix Nando en este tir de falta aconseguia batre al porter visitant. S’aconseguia un important gol psicològic. Els jugadors se’n anaven al vestidor amb avantatge en el marcador.
Al començament de la segona part semblava que els veterans anaven a sentenciar amb este xut de Javi, però esta impressionant parada del porter de L’Eliana ho va impedir. A partir d’eixe moment una lletja successió de faltes i joc subterrani deslluirien la segona part. Els de L’Eliana començaren a assetjar l’àrea del Vallbonense i els de la Pobla es dedicaren a tallar el joc de l’Eliana. Finalment, Revert cabotejava una treta de corner i feia així el 1 a 1 al marcador. I quasi a punt de la fi de l’encontre , Vicente, s’autoexpulsava per esta lletja agressió a un contrari sense baló. Els de La Pobla acabaren empatats amb els de L’Eliana en un partit que, d’inici, es presentava molt complicat.
El pròxim dissabte els veterans de La Pobla viatgen a València. S’enfrontaran al Malva-rosa Club de Futbol.