VETERANS – MAGDALENA

Added by 10/05/2012

L’equip de veterans de La Pobla disputava el seu penúltim partit com a local dissabte al camp del Mas de Tous. Desprès de l’empat a 2 contra el “Bolsos Tiger” la passada jornada l’equip de Jaume Navarro volia guanyar els tres punts en joc per consolidar-se a la quarta plaça de la classificació. Els poblans rebien la visita del cuer de la lliga, el Magdalena de Massamagrell, que en 27 jornades només havia pogut sumar 18 punts.
La lògica feia pensar en un partit fàcil, però el futbol no entén de lògiques, a pesar de la còmoda primera part. Els veterans eixien a l’herba i bolcaven tot el seu joc en l’atac i als 4 minuts Nando feia el 1-0. D’esta manera tot es ficava de cara només començar i tranquil·litzava a un equip que encara recordava de com a l’últim partit a casa un equip menor li complicava la vesprada. L’efectivitat seria màxima i en la segona arribada a la porteria visitant. Vicente feia pujar el 2-0 al marcador i pràcticament sentenciava el partit. Cinc minuts mes tard, al 14, Vicente i Javi, que actuava de capità, no encertaren en fer el tercer i sentenciar el partit. Primera part de clara superioritat blava, millors en totes les línies i quasi 100% d’efectivitat de cara a porta.
A la segona part canviaven els papers i era el Magdalena qui anava a per el partit amb mes decisió. Este començament no agradava gens a l’entrenador i als 7 minuts doble canvi. Eixien Vicente i Toni i entraven Paco i Raul. Amb estes variacions l’equip es desorientava i minuts desprès amb esta ocasió múltiple el Magdalena anotaria el 2-1 definitiu. L’esglai encara haguera sigut mes gran d’arribar l’empat en esta arribada. Per davant 15 minuts a on el partit baixaria d’intensitat fins el temps de descompte. Moments finals i les nervis pels núvols. Javi a punt estigué de fer el tercer , però el porter va evitar la golejada. Brillant temporada, 13 victòries, 10 empats i sis derrotes en 29 jornades. La pròxima jornada partit a La Pedrera del Puig, allí espera l’Unió Esportiva “Sant Rok”.