VETERANS POBLA – AT. MEDITERRANEO

Added by 07/04/2016

Després de la parada per les vacances de falles i pasqua tornava la lliga de veterans i ho feia amb la visita al mas de Tous del At. Mediterraneo. Vint i dosena jornada del campionat per als de La Pobla . El partit no va poder començar millor, al primer minut, a la primera aproximació a l’àrea rival i després d’una bona jugada de Vila per la dreta Javi anotava el primer del partit, no es podia començar de millor manera. Els de Jaume Navarro controlaven amb molta comoditat el partit i van haver de passar 25 minuts per a què els d’Alfara donaren algun avis seriós, doble oportunitat, primer amb el llançament de falta i després amb el xut dins l’àrea que el porter dels Veterans se’n va encarregar de parar per a què continués l’avantatge de l’1-0 al marcador. Javi va ser l’home del partit, de les seus botes va eixir el segon a la mitja hora, amb un gol marca de la casa, encara al porter i li creua el baló per a marcar el segon de la vesprada. Encara es van viure més oportunitats, una molt clara per a l’1-2 i una altra per al 3-0 per part dels locals, abans del descans. La segona part va ser un festival d’oportunitats dels veterans que pogueren haver aconseguit un resultat escandalós. La primera amb este potent xut que el porter desvia a corner (minut 50), després amb esta ocasió de Javi que se’n va fora i altra molt clara de Ruben, que amb tot a favor davant de la porteria se’n va fora, encara es va lamentar Ruben més vegades, amb este remat al travesser, pero als minuts finals la sort canviava i es culminava la golejada local, Javi feia el hat-trick arredonint un partit perfecte. I els últims instants del partit van servir per a què Ruben no se n’anés al vestidor amb només el sabor de fallar diverses ocasions, de les seues botes va ser el quart i definitiu del partit. Acabava un molt bon partit dels veterans , un contundent 4-0 que deixa a l’equip setè amb 39 punts. La pròxima jornada visita a la Pobla de Farnals, un dels equips de la part baixa de la classificació