VETERANS vs BAR TORIBIO

Added by 13/01/2011

Partit entretingut i molt disputat al Mas de Tous. Dissabte l’equip de veterans s’enfrontava al Bar Toribio. No va tardar en arribar el primer gol per al conjunt local. Era el minut 7 del partit. Javi aprofitant una paret amb Nando va marcar el 1 a 0.

Poc després, els del Bar Toribio es quedaven a soles davant la porteria i aconseguien empatar a 1.

A punt d’arribar el final de la primera part, esta mà dins l’àrea dels de Ruzafa que l’àrbitre no va vore es va convertir en la jugada polèmica del partit: I davant les protestes dels jugadors de la Pobla es produïa el contracolp. Els jugadors del Bar Toribio aconseguiren regatejar al porter dels veterans de la Pobla: xut a porta i mans del conjunt local. Penal i expulsió.

L’equip visitant transformava la pena màxima. Eren en els minuts de descompte de la primera part. Els de la Pobla se’n anaven als vestidors amb el marcador en contra i un jugador menys.

En la represa es va notar la inferioritat numèrica dels poblans. Minut 3 de la segona part i el Bar Toribio transformava a tir de falta directa l’1 a 3, i només 6 minuts després una passada interceptada a Domingo, va provocar una espectacular internada per la banda esquerra d’este jugador de Ruzafa i així arribava l’1 a 4.

I podia haver sigut pitjor a no ser per esta impressionant parada del porter de la Pobla que es va quedar ell a soles davant un jugador del Bar Toribio.

I quan semblava tot perdut, Claudio aconseguia connectar esta cabotada i marcava el 2 a 4. Un minut desprès, el mateix Claudio feia esta roïna entrada per darrere i veia targeta roja que deixava al seu equip amb 9.

Els de la Pobla estaven en clara inferioritat numèrica i golejadora. Així i tot van ser capaços d’intentar la remuntada. Domingo es va quedar a soles davant el porter i va fer l’últim gol del partit, però no va haver temps per a més i el partit entre els veterans de la Pobla i el Bar Toribio acabava amb un 3-4 per als de Ruzafa.

La pròxima setmana els veterans s’enfronten al San Rok, que son els últims de la lliga. La intenció es guanyar i consolidar-se en la part alta de la taula classificatòria.