Veterans

Added by 21/11/2010

Nova victòria per als veterans de la Pobla en un partit que no començava bé per a l’equip local.En el minut 18 de la primera part els de la Pobla de Farnals s’avançaven en el marcador (cinta 1. Minut 3:00 aprox). Era només un avís de l’equip visitant que havia vingut al Mas del Tous amb ganes de fer gols i així ho va demostrar, ja que pocs minuts després anotaria un altre tant, i posaria el partit molt complicat per als nostres. (cinta 1. Minuto 18:25 aprox)

Era el minut 33 de la primera part i els de la Pobla de Farnals ja s’avançaven dos a cero en el marcador. Este gol va fer reaccionar a l’equip local que va trobar la ocasió de fer un tant en la porteria contraria i no la va desaprofitar. Era el minut 41 de la primera part quan Claudio marcava el primer gol per als de la Pobla de Vallbona (cinta 1. Minuto 26:50 aprox).

Però va ser en la represa quan l’equip local li va donar la volta al partit. En el minut 24 de la segona part Claudio va tindre una clara oportunitat de marcar que va frustrar amb la mà un defensor del Pobla de Farnals: penal i expulsió per al conjunt visitant. Javi seria l’encarregat de transformar la pena màxima. (cinta 2. Minuto 21:30 aprox.)

Amb el partit igualat en gols i els de la Pobla de Farnals amb un jugador menys, els veterans de la Pobla de Vallbona aprofitaren per a tancar el marcador al seu favor. Va ser Carlos en el minut 40 de la segona part l’encarregar de donar-li la victòria al seu conjunt (cinta 3. Minut 2:50 aprox.).

Una victòria dels veterans de la Pobla en una temporada en la que aspiren a tornar a la divisió d’honor A, que van perdre l’any passat.