Victòria per al primer equip del Vallbonense

redaccio
Added by 03/12/2009

Partit important el que jugava el passat dissabte el Vallbonense que s’enfrontava al seu immediat seguidor a la lliga.  San Antonio de Benagéber demostrava ser un aspirant a la lliga i ixia al camp amb voluntat de no encaixar cap gol. El Vallbonense tingué el control de la pilota durant la primera part però al llarg dels 45 minuts hi hagueren poques ocasions al marcador i s’aplegava al descans amb el 0-0. La represa deixava encara més clar el domini local al camp i en ocasions. Als 15 minuts San Antonio de Benagéber qudava amb 10 jugadors. Amb superioritat de jugadors el Vallbonense hagué d’esperar a l’últim quart del partit per marcar l’únic Gol. El Feia Alex. Amb esta victòria els de la Pobla aconseguixen posar 8 punts de diferència amb el seu seguidor i posar pressió al Vilamarxant al que continuen al darrere a només un punt.