Victòria per als Veterans

Added by 18/02/2010

Partit igualat el que disputaven el passat dissabte els veterans de la Pobla davant el Robella. I és que tot i la diferencia que existeix a la classificació entre els dos equips, la Pobla va plantejar de tu a tu a l’equip de Mislata. Les primeres oportunitats serien per als visitants, però Dani aprofitava la primera ocasió per als de la Pobla i els posava al davant quan només portaven 15 minuts de joc. Un avantatge que duraria fins que el jugador del Robella Rafa aconseguia l’empat amb el que s’aplegava al descans. En el començament de la segona part la sort es posava de cara al Robella. En esta treta de falta lateral el baló supera el porter de la Pobla i Martín posa dins el segon gol del Robella. La igualtat al marcador tornaria minuts després. Un baló penjat davant la porteria i mal refusat pel Robella, l’aprofita Alejandro per marcar el 2 a 2 per als de la Pobla. Minuts després seria Vicent l’encarregat d’avançar als de la Pobla. Passada des de la banda de Gustavo que permet a Vicent superar la defensa i el porter i creuar el baló dins la porteria. I abans d’acabar el partit vindria el definitiu 4 a 2. El porter del Robella passa la pilota i Claudio està atent per recuperar-la i marcar este gol que sorprèn a tots. Un gol que tancaria el marcador i permetria als de la Pobla guanyar un partit important davant d’un dels equips que mostren més regularitat en la lliga. La Pobla ocupa la dotzena a la classificació i té 21 punts.