Vitòria per al Vallbonense

Added by 12/11/2009

Nova jornada de lliga per al primer equip del Vallbonense.El Mas de Tous acollia este partit que els enfrontava a la Unió Esportiva de Nàquera. El fort vent i el polèmic arbitratge marcaren este nou encontre del Vallbonense. Un partit al que la igualtat entre els dos equips va estar sempre present i al que el Vallbonense començava per avançar-se al marcador. Siguè a meitat de la primera part i deixava el primer punt per als locals. Minuts després arribava un penal a favor dels de Nàquera que es transformava en el gol de l’empat.  Finalitzava d’esta forma la primera part de l’encontre i donava pas a continuació a una segona a la que va tornar a reinar la igualtat entre els equips i al que van augmentar les crítiques a l’actuació de l’àrbitre.  Finalment, quan ja pareixia que el partit quedaria en un empat, arribava el segon gol del Vallbonense. Va ser el 2-1 que donava una nova victòria als locals que es situen a la primera posició de la taula classificatòria.