XI GRAN FONS POBLA DE VALLBONA

Added by 05/05/2011

Estirant els músculs i calfant pels carrers del voltant del Mercat Municipal, així es podien vore el dissabte als més de 400 corredors que participaren en el Gran Fons de La Pobla, una carrera solidària que ha destinat els diners de la inscripció al Banc d’aliments. El Gran Fons és una prova ja consolidada que enguany ha complit 11 anys.

Entre els participants, molts atletes del Club Organitzador, el de La Pobla, que donen així suport a esta iniciativa.

Es tracta d’una prova important en el calendari nacional i és puntuable per a la Challenge Divina Pastora. Cada any reuneix a uns 500 atletes i la participació augmenta any rere any amb la incorporació de nous corredors.

La carrera compta amb la col·laboració de l’ajuntament de La Pobla, per això es va poder vore en la foto oficial prèvia a l’eixida a l’Alcaldessa, Mari Carmen Contelles, i al regidor d’esports, Sebastià Tamarit. També va participar com a corredor el regidor José María Romero. Va ser l’alcaldessa de La Pobla l’encarregada de donar l’eixida als corredors que van recórrer 16 quilòmetres per un circuit d’asfalt i terra. Per a vigilar que tot ixquera bé es va organitzar un dispositiu de seguretat amb més de 100 persones de protecció civil, policia i gent de l’organització.