QUARTA EDICIÓ DEL CEBAROCK

redaccio
Added by 23/07/2009

Nit de Rock a la Pobla dissabte. Arribava amb la celebració de la quarta edició del Ceba Rock. Bicht Magnets, Partitura de Iodo i Bajoqueta Rock… Tres grups i tres actuacions dins este festival Rock que amb tres estils ben diferents aconseguia omplir de Rock el Parc Municipal.És el quart any que es celebra esta cita amb el Rock del Camp de Túria, un festival que tracta de recolzar els grups de la zona i que amb encontres com este troba punts d’eixida. Un treball que no és fàcil però al què els organitzadors posen moltes ganes. I en esta nova edició este grup siguè l’encarregat d’obrir les actuacions. La seua música la més Rock de la nit. Amb versions de clàssics com Led Zeppelin o Jimmy Hendrix aconseguien ficar-se al públic a la butxaca. Entre les curiositats d’esta formació el seu nom.

I després d’ells. Moment de l’estil més pop rock dels Partitura de Iodo. Cançons pròpies i versions de grups com Los Planetas a les que es pogueren escoltar lletres que ells mateixos ens explicaren.

I el pop rock dels partitura de Iodo donava pas a continuació al  rock gamberro dels Bajoqueta Rock… Cançons del seu nou disc i també les de sempre adornades amb les seues peculiars interpretacions i amb sorpreses a les que  fins i tot participava el públic. Un públic molt entregat que els acompanyava amb les lletres i també amb els balls… Més d’una hora i mitja d’animació que aconsenguia el moment de major ple al parc.

Tot en esta nit de CebaRock. Un Festival que fa possible la música en directe a la Pobla encara que també servix com a plataforma per a demanar un espai major a la localitat.

Siguè tot en esta nit de Rock al Parc que deixava imatges i moments com este a l’escenari d’estiu……

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons