EXPO FOTOS BODA

redaccio
Added by 25/11/2010

És la nova exposició que es pot vore a la Casa Gran. Divendres passat eren molts els veïns que no volien perdre’s la seua inauguració i és que en ella apareix reflectida una part important de la història. Són alguna cosa més que fotos antigues.

Leonor

Són les “Fotografies de boda: testimonis d’una història intima” i es tracta d’una exposició conjunta entre el museu valencià d’etnologia i el museu de la Casa Gran. Des del fons de València s’aporten 75 imatges que corresponen a les fotografies que les parelles es feien just després de casar-se. Són imatges que s’obtenien en estudis com el que esta exposició mostra en un decorat. La parella posava davant la càmera per un tipus de fotos que es van convertir en una tradició. A esta exposició la Pobla ha volgut afegir les seues.

Anabel.

I d’este tipus de fotos que exposen a la casa gran, les que despertaven major interés eren  les que corresponen a veïns de la Pobla. Fotos per vore a gent coneguda, però també per vore com canviem.

Federico

Maria José Barber

Una fotografia amb vel que Maria José conta és d’abans d’entrar a l’església. A l’eixir el vel es llevava com apareix a esta altra foto.

En total són més de 100 fotografies de veïns de la localitat i per a alguns identificar qui són no es difícil.

LEONOR IDENTIFICA

I si continua de segur que coneix a un bon número de les persones que apareixen en les fotografies. Són les imatges que els veïns de la pobla han cedit per esta exposició. Trobar algun conegut ací sempre es gratificant encara que no en tots els casos es igual de senzill.

No Comments

No Comments Yet!

No Comments Yet!

But You can be first one to write one

Write a Comment

<

Simple Share Buttons